lauantai 15. syyskuuta 2012

Risusavotta

Koko kesän olemme lähes joka viikko tehneet erilaisia raivaustöitä mökillä. Piha on ollut osittain hyvässäkin kuosissa ja sitten osittain aivan ränsistynyt.

Mökkimme ylpeys on ollut sen hieno, laaja nurmikko. Siinä on aina istuttu, vietetty mummin synttäreitä mansikkakakkua syöden ja pelattu pelejä. Nurmikko on tänäkin vuonna pidetty kauniina leikkaamalla.

Mökkitontin pohjoisosa puolestaan on aivan hullusti ränsistynyt. Tontin pohjoisreunalla olevat pensaat ovat vuosikausia saaneet kasvaa vapaasti. Näin sireenitkin ovat viisimetrisiä ja iso pensas, jonka luulemme olevan kanukka, on valloittanyt n. 20 m2 alueen kuivuneine ja tuoreine oksineen.

Tänä kesänä olemme siskon kanssa aloittaneet villiintyneiden pensaiden karsimisen. Kuivat oksat ovat saaneet kyytiä myös puissa. Kaikki roskat olemme yrittäneet koota noin kahteen kasaan. Toinen kasa oli vanha ja sen pohjakerrokset olivat lähes 10 vuotta vanhoja.

Ja tänään me laitoimme lähes kaikki oksaroskat viiteen isoon säkkiin valmiiksi odottamaan noutoautoa. Uskomatonta, mutta sinne ne mahtuivat.

Ennen
Jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti