sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kesäherkkuja

Tämä ensimmänen makkaranpaisto oli lähtölaukaus kesän kokkauksille.

Mökkeilen, jotta voin syödä grilliruokaa. On ihan mahtavaa laittaa ruokaa jossain muualla kuin kotikeittiössä.

Makkarasta se siis alkoi. Kesän mittaan on pitänyt kokeilla useita erilaisia grillilihoja. Grillikylki oli hyvää ja broilerikin jälleen. Sen lisäksi tuli tehtyä hot dogeja ja hampurilaisia. Nam.

Lisukkeena syötiin paljon salaattia, joskus leipää. Maissia grillattiin monta kertaa viikossa. Kesäkurpitsan suhteen otettiin vähän kevyemmin siinä toivossa, että syksyllä saadaan omia kesäkurpitsoita grillattavaksi. 





Taustalla näkyvän pressun päällä kuivuvia oksia käytettiin grillin polttoaineena. Onneksi niitä risuja on rittänyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti